Cizrespor'da tazyikli su altında futbol antrenmanı

İklim şartlarından dolayı hava sıcaklığının 55 dereceye kadar ulaştığı Cizre’de, Cizresporlu futbolcular sahanın suni çim olması ve sıcak hava nedeniyle antrenman yapamayınca Cizre Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi hem sahayı suladı hem de futbolcuları serinletti.

Haberler 06.09.2018 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

klim artlarndan dolay hava scaklnn 55 dereceye kadar ulat Cizrede, Cizresporlu futbolcular sahann suni çim olmas ve scak hava nedeniyle antrenman yapamaynca Cizre Belediyesine ait itfaiye ekibi hem sahay sulad hem de futbolcular serinletti.

Spor Toto 3. Lig 3. Gurupta mücadele eden Cizresporda lig maratonu geçtiimiz hafta itibari ile start alrken, futbolcular saha zeminine ve iklim artlarna uyum salamak için çalyor. Hava scaklnn 55 dereceyi bulduu ilçede futbolcular antrenmanlarda zor anlar yayor. Ar scak hava ve sahann suni çim olmas futbolcularn iini daha da zorlatryor. Cizrespor teknik heyet ve yönetimi çareyi itfaiye araçlar ile sahay sulamakta buldu.

Bir yandan sulama bir yandan antrenman

Cizre Belediyesi tfaiye Amirliine bal itfaiye ekipleri futbolcularn scak hava ve saha zemininden etkilenmemesi için her gün düzenli olarak sahay suluyor. Sulama zaman antrenmana denk gelince sahada renkli görüntüler olutu.

Cizresporlu futbolcular Teknik Direktör Yusuf Toku yönetiminde çalmalarn sürdürürken itfaiye ekibi de tazyikli su ile hem sahay sulad hem de futbolcular serinletti. Tazyikli bir ekilde sklan suya ramen futbolcular hem bu ann keyfini çkard hem de antrenmanlarna devam etti.

Ana Sayfaya Git