Çocuklarıyla beraber kuşak terfi sınavına hazırlanıyor

Siirt’te iki çocuk annesi, tekvando kursuna giden çocuklarını motive etmek amacıyla onlarla beraber kuşak terfi sınavına hazırlanıyor.

Haberler 19.12.2017 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtte iki çocuk annesi Mukaddes Ünal, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü bünyesinde verilen tekvando kursuna giden çocuklarn yalnz brakmyor. 8 aydr çocuklaryla birlikte kursa gelen anne Ünal, onlarla birlikte kuak terfi snavna hazrlanyor. Oluyla beraber kuak terfi snavna katlacak olan anne Ünal, çocuklarmla 8 aydr tekvando yapyorum. çocuumun performansnda çok ilerlemeler kat etti. Hem olum örenci hem kendim örenciyim. Bir üst kuak almaya çalyoruz. Salk için spora devam diyorum. Spor yaparak çocuklarma destek oluyorum. Tekvando kursunda onlarla beraber olmann gururunu tayorum dedi.

Antrenör Osman Katuk, çocuklar milli takma yetitirme hedefinde olduunu belirterek, Ailelerin bir yl içerisinde çocuklarnn nereden nereye geldiklerini gözlemleme frsat buluyorlar. Bir yl gibi ksa süresinde minik tekvandocularmz belli bir seviyeye getirdik. lerleyen tarihlerde yapacamz kuak terfi snavnda baarl olan sporcular bir üst kemere geçmeye hak kazanacaklar. Bu konuda il halknn spora gereken önemi vermelerini istiyoruz. Tekvando kursu ile spor disiplini kazanm, kendine güvenen yetenekli sporcular yetitirmeyi hedefliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git