"Çok heyecan verici bir dönemdeyiz"

Fenerbahçe'nin Slovak stoperi Martin Skrtel, futbolcular ve kulüp çalışanları için heyecan verici bir dönemde olduklarını söyledi.

Haberler 01.07.2018 - 12:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FBTVye açklamalarda bulunan Skrtel, sezon öncesi çalmalarnn zorlu geçtiini belirterek, antrenmanlarla tüm sezona hazr olacaklarn kaydetti. 33 yandaki savunma oyuncusu, taraftarlarn stada gelmeye devam etmesi için performanslarn yüksek tutmalar gerektiine vurgu yapt.

Uzun bir tatilden döndüklerini aktaran Martin Skrtel, Eminim herkes döndüümüz için çok mutludur. Her bir oyuncu ve tüm kulüp çalanlar için çok heyecan verici bir dönemdeyiz u anda. Herkes için yeni bir dönem ve bizim yeni hocamza kendimizi nasl göstereceimiz açkças bizde bitiyor. Tüm sezon öncesi çalmalar fiziksel olarak yorucu, bol kounun ve zorlamann olduu çalmalardr. Buna ihtiyacmz olduunu biliyorduk. Bugünden itibaren tüm sezona hazr olacaz. diye konutu.

Skrtel, sar-lacivertli taraftarlarn kombine biletlere gösterdii youn ilgiyle ilgili, Taraftarlarn bu kadar youn ilgi göstermesi gerçekten çok sevindirici. Bizim için de onlarn tekrar stada dönüyor olmas güzel bir ey. Geri kalan bizim performansmza bal. Onlar stadyuma gelmeye devam ettirmek için performansmz yüksek tutmamz gerekiyor. Umarm becerebiliriz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git