"Çok iyi bir ambiyans yakaladık"

Galatasaray'ın Yeşil Burun Adaları asıllı Hollandalı futbolcusu Garry Rodrigues, oyun kalitesine güvendiğini ve önümüzdeki sezon bunu sahada göstereceğine inandığını söyledi.

Haberler 04.07.2017 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzl takmn Slovakyann bakenti Bratislavann Samorin kasabasnda yapt kampta GSTVye açklamada bulunan Garry Rodrigues, kampta çok iyi çaltklarn belirterek, çok iyi bir ambiyans yakaladk. Zor idmanlar yapyoruz. Bu zor idmanlarn ardndan dün de bir hazrlk maç yaptk. lk hazrlk maç her zaman zor olur ama galibiyet aldmz için mutluyuz. diye konutu.

Takmdan ayrlan Portekizli futbolcu Bruma ile kyaslandn duyduunu dile getiren Rodrigues, Ayn mevkide oynayabilirsiniz ama her futbolcunun bireysel bir kalitesi vardr. Dier taraftan bu sene yapacaklarm da çok önemli. En iyi ekilde hizmet etmek istiyorum. Kalitemi biliyorum. Konumak yerine bunu sahada göstereceimi düünüyorum. Bu dönemde kendimi en iyi ekilde hazrlayp, Galatasaraya da en iyi ekilde hizmet etmek istiyorum. ifadelerini kulland.

Teknik direktör Igor Tudor ile daha önce birlikte çalmasnn avantaj olduunun altn çizen Hollandal futbolcu, Igor Tudor oyun mantalitesini ve felsefesini sevdiim bir hoca. PAOK ve buradaki çaltrma stili arasnda tarz olarak fark yok ama burada beklentiler çok farkl. eklinde konutu.

- Galatasaray onlar için hayat anlamna geliyor

Türkiyede geçirdii 6 ayn kendisine çok ey örettiini aktaran Garry Rodrigues, unlar kaydetti:

Buradaki düzeni, neyi nasl çalacam örendim. Türkiyenin en iyi takmndaym. Galatasaray bana çok önemli eyler katt. Bu arada ligi de çok iyi tanma frsat buldum. Türk arkadalarmla görümeye devam ediyorum. Bask uyguluyorlar. Galatasaray onlar için hayat anlamna geliyor. Artk Galatasaray da benim hayatmn bir parças ve onlar artk çok iyi anlyorum. Ben de onlar mutlu etmek için elimden geleni yapacam.

Taraftar desteinin takm için büyük önem tadn vurgulayan sar-krmzl futbolcu, Taraftar bizim için çok önemli. Onlara vereceim tek mesaj bizim yanmzda olsunlar. Bizi desteklesinler. Galatasaray, Türkiyenin en büyük camias, beklentiler yüksek. Bizim de isteimiz beklentilere cevap verip, onlar mutlu etmek ve elimizden gelenin en iyisini yapmak. diyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git