Cornelius, çifte heyecan yaşamak istiyor

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Andreas Cornelius, ülkesi Danimarka'dan sonra Türkiye'de adeta kendini buldu. Fransa, İngiltere ve İtalya maceralarında aradığını bulamayan Cornelius, Trabzonspor formasıyla önemli bir çıkış yakalarken gol krallığı iddiasını da sürdürüyor.

Haberler 14.04.2022 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TRABZON (HA) - Spor Toto Süper Ligin 33. haftasnda Fatih Karagümrükü arlayacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrlarak ampiyonluk için gün saymak isterken, takmn golcü oyuncusu Andreas Cornelius da bulaca gollerle gol krallndaki iddiasn sürdürmeyi hedefliyor.

lk senede çifte heyecan

Fransa, ngiltere ve talya kariyerlerinin ardndan Türkiyeyi tercih eden Cornelius 13 gole ulat. Ülkesi Danimarkann Kopenhag takmyla att 18 golün ardndan en parlak dönemini Türkiyede Trabzonspor formas altnda geçiren 29 yandaki forvet, ampiyonlukla birlikte gol krall heyecann da bordo-mavili takmdaki ilk senesinde yaamay arzuluyor.

ki golcü kar karya

Gol krall yarnda bu sezon birçok oyuncu iddial durumda bulunuyor. Hatayspordan El Kaabi 15 golle ilk srada yer alrken bu oyuncuyu 14 golle Beiktatan Batshuayi ve Kasmpaadan Umut Bozok takip ediyor. Arkalarndan ise 13 golle Cornelius, Pesic ve Pohjanpalo geliyor.

Trabzonspor - Fatih Karagümrük müsabakas ayn zamanda gol krall yarnda iddias bulunan Cornelius ile Pesici de kar karya getirecek.

Trabzonsporda kendini buldu

Son olarak talya macerasnn ardndan Türkiyede Trabzonsporu tercih eden Cornelius, ampiyonlua oynayan kadronun forvet hattnda görev yapyor. Türkiyede bordo-mavili formayla adeta kendini bulan baarl oyuncu takmn en skorer ismi konumunda. Cornelius, bordo-mavili formay giydii 31i Süper Lig, 3ü Ziraat Türkiye Kupas ve Avrupa Ligi Ön Elemeleri olmak üzere 34 maçta 14 gol ve 4 asiste imza att.

Ana Sayfaya Git