Çukurca Gençler Futbol Turnuvası devam ediyor

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Foto Safari Doğa Sporları Festivali' çerçevesinde futbol turnuvası erkek takımlarının müsabakalarıyla devam etti.

Haberler 08.06.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HAKKAR (HA) - Hakkarinin çukurca ilçesinde bu yl 4üncüsü düzenlenen Foto Safari Doa Sporlar Festivali çerçevesinde futbol turnuvas erkek takmlarnn müsabakalaryla devam etti.

Hakkarinin çukurca Kaymakaml, lçe Gençlik ve Spor Müdürlüü ve çukurca Belediyesi tarafndan hazrlanan Gençlik futbol turnuvas devam ediyor. 4. Foto Safari ve Doa Sporlar Festivali çerçevesinde 18 takmdan oluan gençler turnuvas bugün oynanan maçlarla devam etti. Günün ilk müsabakas çukurca çele ile Real çele takmlar arasnda oynand. lk yarda karlkl ataklarn sahne ald maçta, ilerleyen dakikalarda hakimiyeti eline alan çukurca çele, maç 5-1lik skorla kazand.

Sporcu Ferhat Akdemir, Bugünkü maç çukurca çele ile Real çele takmlar arasnda oynand. çukurca çele 5-1 maç alarak daha sonraki maçlarda oynamaya hak kazand. Final maçlar ise 23-24 Haziranda 4. Foto Safari ve Doa Sporlar Festivalinde oynanarak turnuvann en iyi takm belli olacaktr. Buradaki amacmz ilçemizin bütün güzellikleriyle misafirlerimizi arlamak dedi.

Oynanan maça çukurca Kaymakam Hasan Kurt, Belediye Bakan Ensar Dündar, çukurca Gençlik ve Spor Müdürü çnar çiftçi ve Ak Parti lçe Bakan Zeki Derin ve çok sayda sporsever katld.

Ana Sayfaya Git