Cumhuriyet Kupası'na damga

Bağlar Belediyespor Kadın Karate Takımı, Cumhuriyetin 96.yıl dönümü nedeniyle Ankara’da yapılan Cumhuriyet Kupası Karate Turnuvası’nda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonaya 11 sporcu ile katılan Bağlar Belediyespor, ferdi klasmanda da 1 altın,1 gümüş ve 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Haberler 29.10.2019 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyespor Kulübü Bakan Haim Merdolu,Sporcularmz ve antrenörlerimizi elde ettikleri bu anlaml baardan dolay kutluyorum dedi.

CUMHURYET KUPASINDA DYARBAKIRI TEMSL ETTLER

Cumhuriyetin 96.yl dönümü kutlamalar kapsamnda Ankarada gerçekleen Cumhuriyet Kupas Karate Turnuvasnda Balar Belediyespor damga vurdu. 21 ilden 41 kulüp ve 700 sporcunun katld ampiyonada Balar Belediyespor hem takm halinde hem de ferdi kategorilerde önemli baarlar elde etti.

Ümit Genç ve 21 Ya A Alt Milli sporcularn ter döktüü müsabakalar kran krana geçti.

Katlmlarn youn olduu, ayn zamanda kaliteli ve elit sporcularn mücadele ettii müsabakalarda Balar Belediyesporlu sporcular baarl bir performans ortaya koydu. Takm halinde üçüncü olan Balar Belediyespor, ferdi kategorilerde de 1 altn,1 gümü ve 2 bronz madalyann sahibi oldu.

BAKAN MERDOLUNDAN KUTLAMA

Balar Belediyespor Kulübü Bakan Haim Merdolu, elde edilen baarlar anlaml bulduklarn dile getirerek sporcular ve antrenörleri tebrik etti. Merdolu,Mütevazi imkanlarmza ramen maddi ve manevi olarak her koulda spora ve sporculara gerekli destei salyoruz. Onlar da yurt içinde ve uluslararas yarmalarda baarl olarak bizleri ve kentimizi baaryla temsil ediyor. Cumhuriyet Kupasnda elde edilen baar bizim için anlam yüklüdür. Antrenörlerimizi ve sporcularmz tebrik ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git