Cüneyt Çakır, Nijerya-Arjantin maçını yönetecek

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Rusya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda görev almaya devam ediyor. Çakır, Nijerya ile Arjantin arasında 26 Haziran Salı günü oynanacak D grubu müsabakasını yönetecek.

Haberler 25.06.2018 - 12:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

FIFA kokartl hakemimiz Cüneyt çakr, Rusyada düzenlenen FIFA Dünya Kupasnda görev almaya devam ediyor. çakr, Nijerya ile Arjantin arasnda 26 Haziran Sal günü oynanacak D grubu müsabakasn yönetecek.

D grubundan yükselme yolunda final niteliini tayan maç Rusyann St.Petersburg ehrindeki St.Petersburg Stadyumunda TS 21.00de balayacak.

Bu kritik müsabakada, çakrn yardmclklarn Bahattin Duran ve Tark Ongun yapacak. Maçn dördüncü hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonundan Björn Kuipers olacak.

2018 Dünya Kupasnda 15 Haziran Cuma günü Fas-ran maçnda düdük çalan Cüneyt çakr bu maçla birlikte ikinci kez Dünya Kupasnda görev almay baaran ilk Türk hakemi olarak tarihe geçti. 42 yandaki hakemimiz ayrca Rusya-Msr maçnda da dördüncü hakem olarak görev yapt.

2014 Dünya Kupasnda yönettii 3 maçla birlikte Dünya Kupasnda toplam 5. maçna çkacak olan çakr böylece 163. uluslararas karlamasn yönetecek.

Ana Sayfaya Git