Dahada İyi Olmalıyız!

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Bülent Akan, Gölcükspor maçının ikinci yarısında ortaya koydukları performanstan memnun olmadıklarını söyledi.

Haberler 05.09.2018 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gölcüksporu 2-1 yenerek sezona 3 puanla balayan Diyarbekirsporda teknik direktör Bülent Akan, maçn ilk yars ile ikinci yars arasndaki performanslarnn çok farkl olduunu söyledi. Baz alkanlklardan kurtulmalar gerektiini belirten Akan,lk 45 dakikada iyi iler yaptk. Pas yaptk,oyunu kontrol ettik, pozisyonlar ve goller bulduk.Ancak 60.dakikadan sonra kötüydük. Bunun nedenlerini biliyoruz. Bunu daha çok çalarak ve alkanlklarmzdan vazgeçerek,futbolun dorularn yerine getirerek aacaz. Bu takmda bunun için gerekli imkanlar ve kapasite fazlasyla vardr dedi.

Taraftarla Bütünleen Takm

Takmn zamanla daha iyi olacann altn çizen Akan,kinci yardaki kötü performansn altnda scak havann da etkisi vard ama ben bunu tek mazeret olarak kabul etmem. Kazanrken eksiklerimizi görüp çözüm bulacaz. Takmmz inallah zamanla daha iyi olacak. Taraftarlaryla bütünleen bir takm olacaz. lk maçta bunun sinyallerini gördük. Hem performans olarak iyiye gitmeye çalrken bu arada puan kaybetmemeliyiz.Bunun için kazanmaya devam etmemiz lazm diye konutu.

Ana Sayfaya Git