Demir dönemi

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'un teknik direktörlük görevine Şenol Demir getirildi.

Haberler 29.01.2020 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

1997-2001 yllar arasnda formasn giydii ve takm kaptanl yapt Diyarbakrsporda Süper Lige yükselme sevinci yaayan enol Demir, kente gelerek göreve resmen balad. Yöneticiler ve kulüp çalanlar tarafndan karlanan Demir, daha sonra futbolcularla bir araya gelerek hedeflerini anlatt. Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, Diyarbakr bilen ve burada sevilen bir isim olan enol Demiri göreve getirdiklerini söyledi.

DYARBEKRSPODDA DEMR

enol Demirin hrsl yaps ve kentle olan pozitif ba nedeniyle baarl olacana inandklarn anlatan Avar, enol hocamz Diyarbakrsporun önemli oyuncularndand. Futbolcu olarak çok hrsl ve kararl bir yaps vard. Teknik adam olarak da yllar sonra Zonguldaksporu 2. Lige çkard. imdi sra Diyarbekirsporda inallah. Baarl olacana inanyoruz. Bugün itibaryla takmn bana geçti. Futbolcu olarak yaad ampiyonluu teknik adam olarak da yaatacana olan inancmz tamdr. Tüm kamuoyundan ve taraftarlarmzdan bu kritik süreçte destek bekliyoruz dedi.

TAKIM SON DURUMU NEDR?

Kulüp Bakan Turan lgi ve yöneticilerin hazr bulunduu toplantda takmn durumunu deerlendiren enol Demir, ikinci memleketi olarak gördüü ve çok sevdii Diyarbakrda teknik adam olarak ampiyonluk yaamak istediini söyledi. Demir, Diyarbakrda çok güzel günlerimiz oldu. Burada ampiyon olduk. Gönül bam hiçbir zaman kopmad. Herkes beni Diyarbakrsporlu enol olarak biliyor. Böyle hatrlanmak houma gidiyor. Aklm her zaman burada oldu ve yakndan takip ettim. kinci memleketim olarak gördüüm Diyarbakrn sporda bu durumda olmasn kabullenemiyorum. Diyarbakrn potansiyeline, sizlere ve camiaya güvenerek geldim. çok heyecanlym, bir o kadar da hrsl ve inançlym. El ele vererek önce bu takm Play-Offa, oradan da 2. Lige tamak istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git