Denizi olmayan Nusaybin'de plaj voleybolu turnuvası

PKK'ya yönelik başarılı operasyonların ardından huzurla buluşan Mardin'in Nusaybin ilçesi, plaj voleybolu turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Haberler 23.04.2018 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Nusaybin Belediyesi, terörden arndrlan ilçede vatandaa kaliteli hizmet sunarken, dier yandan da gençlere yönelik spor aktiviteleri gerçekletiriliyor.

Bu kapsamda ilçede ilk kez düzenlenen plaj voleybolu turnuvas 24 takmn katlmyla ça ça Barajnn piknik alannda düzenlendi.

Nusaybin Belediyesi Spor Müdürü Vekili Serkan Tekin, vatanda spora yönlendirmek için çok sayda projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda planladklar plaj voleybolu turnuvasna baz kiilerin Deniz mi var ki plaj voleybolu turnuvas yaplacak? eklinde tepkiler ortaya koyduunu dile getiren Tekin, öyle konutu:

Biz bu tepkilere taklmadk. Onun için alan oluturduk, daha sonra takmlarmzn müracaatlarn aldk. 24 takmn dahil olduu turnuva bugün itibariyle balad. Hem katlmclardan hem de izleyicilerden büyük destek gördük. Bu turnuvamz üç hafta sürecek. Turnuvann sonunda dereceye giren takmlara çeitli ödüller vereceiz.

- Sporcular memnun

Turnuvaya katlan Taner Karadal ise voleybol oynamay çok sevdiini belirterek, turnuvann gençleri heyecanlandrdn söyledi.

Turnuvann yaplacan ilk duyduunda bunun bir aka olabileceini düündüünü belirten Karadal, Sonra yaplan sahay gördüümde bunun mümkün olduunu gördüm. çok güzel bir etkinlik oldu. Emei geçen herkese çok teekkür ediyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git