Denizlispor 26 haftada 3 teknik adam değiştirdi

Süper Lig'de son olarak evinde Gençlerbirliği'ni seyircisiz oynanan maçta 1-0 mağlup eden Yukatel Denizlispor, geride kalan 26 maçta inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Tam 9 yıl sonra lige geri dönen yeşil-siyahlılar sezona deneyimli çalıştırıcı Yücel İldiz'le başladı. İlk haftada evinde Galatasaray'ı yenerek maratona flaş bir şekilde başlayan Ege ekibinde, İldiz'le 7. hafta sonunda yollar ayrıldı. Dümene Mehmet Özdilek'i geçiren Denizlispor beklediği çıkışı yine yapamadı.

Haberler 23.03.2020 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde son olarak evinde Gençlerbirliini seyircisiz oynanan maçta 1-0 malup eden Yukatel Denizlispor, geride kalan 26 maçta inili çkl bir grafik sergiledi. Tam 9 yl sonra lige geri dönen yeil-siyahllar sezona deneyimli çaltrc Yücel ldizle balad. lk haftada evinde Galatasaray yenerek maratona fla bir ekilde balayan Ege ekibinde, ldizle 7. hafta sonunda yollar ayrld. Dümene Mehmet Özdileki geçiren Denizlispor bekledii çk yine yapamad.

Özdilek yönetiminde 5 maç üst üste kazanamayan Denizlisporda yönetim bir kez daha teknik direktör deiimine gitti. Takmn bana ise bu sezon Hes Kablo Kayserisporda da çalan Bülent Uygun getirildi. Denizlisporla 4 müsabakaya çkan Uygun, Kasmpaa yenilgisiyle start verirken ardndan takm toparlad. Denizlispor, BTC Turk Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliini yenip Fenerbahçe ile berabere kald. Son 3 maçta 7 puan toplayan Denizli ekibi toparlanma sürecine girmi oldu.

Ana Sayfaya Git