"Denizlispor ile kritik bir maça çıkacağız"

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, TFF 1. Lig'de yarın deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Denizlispor'u yenerek puan kayıplarına son vermek istediklerini söyledi.

Haberler 19.04.2017 - 13:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baban, ligde zor günler yaadklarn, kalan 7 maçta iyi sonuçlar alp taraftarlar mutlu etmeye çalacaklarn belirtti.

Ligin ikinci yarsnda yaadklar puan kayplarn telafi etmek istediklerini ifade eden Baban, öyle konutu:

Lige verilen aray iyi deerlendirerek eksiklerimizi tamamlamaya çaltk. Yarn deplasmanda Denizlispor ile çok kritik bir maça çkacaz. Takm 2 gündür Denizlide çalmalarn sürdürüyor. Takmda, cezal olan Hasan Batuhan Artarslan dnda bir eksiimiz bulunmuyor. nallah galip gelerek hem kötü gidie dur demek hem de deplasmandaki 3 puan hasretine son vermek istiyoruz. Son iki maçta düme potasndaki rakiplerimize malup olmamz bizi üzdü ama oyuncularmn bunlar telafi edeceklerine yürekten inanyorum.

Sezonun kalan bölümündeki tüm maçlarn final niteliinde olduunu vurgulayan Baban, Denizlispor maçn kazanrsak 24 Nisan Pazartesi evimizde bizim gibi kümede kalma sava veren Büyükehir Gaziantepspor ile karlaacaz. Bu iki maçtan galibiyetle ayrlarak rahatlamak istiyoruz. Taraftarlarmzdan tüm maçlarda bize destek olmalarn istiyorum. ifadelerini kulland.

Denizli Atatürk Stadnda 16.00da balayacak Denizlispor-anlurfaspor maçn, hakem Suat Arslanboa yönetecek.

Ana Sayfaya Git