Denizlispor, Trabzonspor maçına odaklandı

Süper Lig'de pazartesi günü Trabzonspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek Yukatel Denizlispor'da Başkan Ali Çetin, takımlarının her hafta daha iyiye gittiğini söyledi.

Haberler 14.12.2019 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde pazartesi günü Trabzonsporla deplasmanda kar karya gelecek Yukatel Denizlisporda Bakan Ali çetin, takmlarnn her hafta daha iyiye gittiini söyledi. lk yary iyi bir konumda bitirmek istediklerini ifade eden çetin, Trabzonspor deplasmanndan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Takmmz her geçen gün güçlenerek yoluna devam ediyor. yi bir Denizlispor var. Teknik heyet, futbolcular ve yönetim olarak bizler, hedeflerimize ulamak için var gücümüzle çalyoruz. lk devreyi 22-23 puanla kapatmak istiyorduk. lk devreyi de planladmz noktada bitirmeyi hedefliyoruz. Yenemiyorsanz yenilmeyeceksiniz. Zor bir müsabakaya çkacaz. yi bir sonuçla dönmek istiyoruz dedi.

çetin, futbolcular Hugo Rodallega için ise resmi bir teklif almadklarn söyledi.

BERGDICH BAARIYA NANIYOR

Trabzonspor maçnn hazrlklarn sürdüren yeil-siyahllarda antrenman öncesi basn mensuplarna açklamalarda bulunan sol bek Zakarya Bergdich, Trabzonspor maçnn zor bir mücadele olacan söyledi. Bu sezonki performans hakknda da konuan Fasl oyuncu, Bazen iyi, bazen kötü performanslar ortaya koydum. Ancak önemli olan takm. Süper Lig çok zorlu ve burada kaliteli futbolcular var. Takm olarak ne yaptmz önemli. Birbirimizi saha içerisinde tamamlamaya çalyoruz. Özellikle Mehmet Özdilek geldikten sonra toparlandk. Kendisi büyük bir futbolcuydu. Bize oynatmaya çalt futbol ve felsefe benim çok houma gidiyor. Elimizden geldiince sahaya bunu yanstmaya çalyoruz dedi.

SEDAT ANS BEKLYOR

Yeil-siyahl ekibin kanat oyuncusu Sedat ahintürk ise 3 maçlk yenilmezlik serisini Trabzonspor deplasmannda da sürdüreceklerini söyledi. Genç futbolcu, Trabzonsporun birlikte oynama alkanlna sahip bir takm olduunu dile getirerek, Biz de yava yava birbirimize alyoruz. Bu da sahaya ve skora yansyor. Umarm bu hafta da iyi mücadele edip puan ya da puanlarla Trabzondan döneriz. Ben Denizlisporda çalmalarma en iyi ekilde devam ediyor ve elimden geleni yapyorum. Bu sezon imdiye kadar kupa maçlarnda ans buldum. Bunlar da iyi deerlendirdiimi düünüyorum. Açkças bu ligde tecrübe eksikliim var. çalarak bunu kapatacam. Hocam ans verirse de deerlendirmek istiyorum. ans bekliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git