Denizlispor transfer yasağından kurtulmak istiyor

TFF 1'inci Lig'de Denizlispor yönetimi FIFA'nın eski yabancı futbolculara olan borçları nedeniyle verdiği iki dönem transfer yasağı cezasını kaldırmak için girişimlere başladı.

Haberler 09.06.2017 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Mustafa Üstek, Bakan Yardmcs Taner Attila ve yönetici Hikmet Olgun ile Ankaraya giderek görümeler yapt. Adalet Bakan Yardmcs Bilal Uçarla süreçle ilgili temas kuran yeil siyahl yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu Bakan Yldrm Demiröreni de ziyaret ederek transfer yasann kaldrlmas için yardmc olunmasn isteyecek.

Bakan Yardmcs Taner Atilla, Ankaradan Kosovaya geçerek A Milli Takmn oynayaca Kosova maç öncesi UEFA yönetimine seçilen Servet Yardmc ile görüecek.

Öte yandan Ankaraya giden Denizlispor heyeti, Spor Toto Tekilat Bakanln da ziyaret ederek tekilat tarafndan verilecek 2 milyon TLlik destein sözlemesini imzalad.

Gençlik ve Spor Bakanl Spor Toto Tekilat Bakanl tarafndan sezon içinde TFF 1inci Lig kulüplerine verilmesi kararlatrlan katk için sözlemeye yönetimin yan sra Spor Toto Tekilat Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu imza att.

Ana Sayfaya Git