Deplasman kralı oldu!

Misli.Com 3. Lig 1. Grup’ta bu hafta liderliğe yükselen Diyarbekirspor, bu sezon oynadığı 8 resmi maçın 7’sini kazanırken, son 6 maçın tamamından galibiyetle ayrıldı. 5 deplasman maçını da kayıpsız geçen Yeşil-Kırmızılı takım, ligde oynadığı deplasman maçlarında kalesinde gol görmeyerek ayrı bir başarıya imza attı.

Haberler 03.11.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde oynad 7 maçn 6sn kazanp 1inde yenilerek toplad 18 puanla lider durumda yer alan Diyarbekirspor, att 10 gole karlk kalesinde sadece 3 gol görerek istikrarl bir görüntü çizdi. Ligde son 5 maçn hepsini kazanan Yeil-Krmzl takm, kupa ile beraber son 6 maçtan da galibiyetle ayrlm oldu. Teknik direktör enol Demir yönetiminde çkt 6 maçn tamamndan zaferle ayrlarak önemli bir baarya imza atan Diyarbekirspor, deplasmanda çizdii baarl grafikle dikkat çekti. 4 lig ve 1 kupa olmak üzere 5 d saha maçnn tamamn kazanan Diyarbekirspor, ligdeki 4 deplasman maçnda da gol yemeyerek savunma baarsyla öne çkt. 7 lig maçnda sadece 3 gol yiyen kaleci Salih enba, son Malatya Yeilyurt Belediyespor karlamasnda kurtard penalt ile kritik galibiyette önemli pay sahibi oldu.

HAVAYA GRMEDEN, IMARMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEZ

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, youn maç program arasnda galibiyetler kazanarak kenti mutlu etmeye devam ettiklerini söyledi. Avar, Takmmz iç saha ve deplasman ayrm yapmadan her yerde ayn mücadeleyi ortaya koyuyor. Malatya Yeilyurt Belediyespor maç çok zorlu geçti. 4 gün önce maç oynamann ve akabinde yolculua çkmann getirdii yorgunlukla sahaya çkmamza ramen ilk yarda Okan Dernekin güzel frikik golüyle öne geçmesini bildik. kinci yarda kalecimiz penalt kurtard, takm olarak skoru koruyarak 3 puanla ayrldk sahadan. Lig uzun bir maraton. Havaya girmeden, gevemeden ve marmadan yolumuza devam edeceiz. Daha kazandmz bir ey yok, sadece 7. hafta sonunda lideriz. Daha çok maç kazanmamz lazm. Büyük Diyarbakr camiasna verdiimiz ampiyonluk sözünü yerine getirene kadar mücadeleye kararl bir ekilde devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git