Destek bekliyoruz

Diyarbekirspor'un onursal başkanı Feyzi İlhanlı, Play-Off mücadalesinde, destek istedi. Açıklamasında özeleştiride bulunurken, Play-Off için manevi desteğin, kendilerini şampiyonluğa taşıyabileceğini söyledi.

Haberler 29.04.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Play-Offa çkmay garantileyen ve 4 Maysta lk Play-Off maçn oynayacak olan Diyarbekirsporn onursal Kulüp Bakan Feyzi lhanldan manevi destek çars geldi. Yazl açklama yapan lhanl, 4 Maysta oynanacak olan ilk Play-Off karlamasna tüm spor severleri davet etti. lhanl açklamasnda öyle dedi;

Takmmz 4 sezondur mücadele ettii 3.Ligde bu sezonla beraber üst üste 4.kez Play-Off oynamaya kazanmtr. Geçen 3 ylda 2 kez final ve 1 kez de yar final oynamamza ramen 2.Lige çkamadk. Maddi ve manevi olarak elimizden geleni yapmamza ramen sportif anlamda hedeflediimiz noktaya gelemedik. Bu anlamda elbette öz eletiri yapyoruz ve kendimizi baarl görmüyoruz. Her ne kadar maddi anlamda yalnz kalsak da kimseden destek alamasak da bu kadar yatrmn karlnda en aznda 1-2 lig üstte olmalydk. Bugüne kadar arkamzda olan,destek veren taraftarlarmza teekkür ediyoruz. Tek amacmz onlarn mutlu olmasdr.Bu da ancak ampiyonlukla,üst lige çkmakla olacaktr. Sezon boyunca emek veren, ter döken ve takm Play-Offa tayarak bizleri ve kenti ampiyonluk beklentisine sokan bata teknik heyetimiz ve futbolcularmz olmak üzere takmmzn tüm mensuplarna teekkür ediyorum.

KENTMZE AMPIYONLUU TATTIRMAK

Bizim için esas olan,önemli olan kentimizin bekledii ampiyonlua ulamaktr. Tüm samimiyetimle ifade ediyorum ki bunun için teknik heyet ve futbolcularmza olan güvenimiz ve inancmz tamdr.Birbirinden deerli,güçlü ve önemli rakiplerle karlaacaz Play-Offta. Elbette kolay olmayacak ama biz zaten zorluklara alkn bir kentiz ve bu engelleri aarak mutlu sona ulamak istiyoruz. Bugüne kadar hiçbir Diyarbakr takm Play-Offtan üst lige çkamam.nallah bunu baaran ilk takm biz olacaz.

SORUMLULUUMUZU BLYORUZ

Sorumluluumuz ve misyonumuz ardr,bunun farkndayz. 50 yllk büyük ve efsane Diyarbakrsporun misyonuna layk olmak istiyoruz. Kadere ve ksmete inanan insanlarz. Biz elimizden geleni yapalm,sonuna kadar zorlayalm baarrsak zaten mutlu oluruz,baaramazsak da en azndan vicdanmz rahat olur ve üzerimize düeni yapm oluruz. Futbolcularla yaptm toplantda da bunu kendilerine ilettim. Terlerinin son damlasna kadar mücadele etmeleri halinde her sonuca raz olacamz ifade ettim.

TÜM ALAçAKLAR ÖDENMTR

Takmmza Play-Off öncesinde kalan alacaklar ödenmitir. Futbolcularmz bugüne kadar bizlere inanarak ve güvenerek maddi konularda sorun çkarmam olup aramzda bir güven sorunu yoktur. Biz de imkanlarmz zorlayarak biriken alacaklarn bugün itibaryla hesaplarna yatrdk. Ayrca yüksek ve ciddi bir rakamdan oluan ampiyonluk primi belirledik. Takm ampiyon yapmalar halinde ekstra bir ampiyonluk primini taahüt etmekle beraber,sezon boyunca baarsz sonuçlardan dolay ceza olarak kestiimiz paralar da iade edeceimizi kendilerine anlattk.

Futbolcularmz bize olan güvenlerini dile getirerek sözünüz senettir demelerine ramen kafalarda soru iareti kalmasn diye ampiyonluk primini ve cezalardan dolay geri ödeme sözü verdiimiz para için kendileriyle resmi protokol yapyoruz.Deerli halkmzdan ve bizim için her eyden daha önemli olan bu takmn gerçek sahibi taraftarlarmzdan Play-Offta manevi destek bekliyoruz.

4 MAYISTA HERKES BEKLYORUZ

4 Mays Perembe günü Seyrantepe Stadnda yapacamz Play-Off maçnda tribünleri doldurarak destek olsunlar.Bu maç çok ama çok önemli. Rakip takma gerçek bir deplasman havas yaatalm. Diyarbakrn tüm ilçelerinde,hatta çevre il ve ilçelerdeki halkmz da maça davet ediyoruz. Sizlerin desteine fazlasyla ihtiyacmz var. Bizi bu zorlu ve önemli mücadelede yalnz brakmayn. Kazanmak için en az futbolcular kadar taraftarlar da var güçleriyle destek olmal.çktmz yolda Allah yar ve yardmcmz olsun. Sporda son yllarda gülmeye hasret kalan kadim kentimiz ve bölgemiz artk mutlu olsun.

Ana Sayfaya Git