Destek istediler

Play-Off'a kalmayı garantiliyen Diyarbekirspor, şehirle kenetlenme noktasında çağrısı bulundu. Yazılı açıklamada, "Hep beraber kenetlenerek şampiyonluk kupasını Diyarbakır’a getirmek istiyoruz" denildi.

Haberler 28.04.2017 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Play-Offa kalmay garantileyen Yeil-Krmzl Diyarbekirspordan taraftarlara kenetlenmeye yönelik destek çars geldi.

Açklamada u ifadelere yer verildi.

Takmmz önceki 3 sezonda olduu gibi bu sezon da Play-Offa kalmtr. Önceki 3 sezonda 2 final ve 1de yar final oynayan takmmz ne yazk ki hedefledii üst lige çkamad. Bu sezon itibaryla üst üste 4.kez Play-Off oynayacaz. Hedefimiz yllardr özlemini çektiimiz ampiyonlua ulamaktr. Teknik heyetimiz ve futbolcularmza olan inancmz tamdr. Hep beraber kenetlenerek ampiyonluk kupasn Diyarbakra getirmek istiyoruz. Bu yolda ilk snavmza 4 Mays Perembe günü Seyrantepe Stadnda çkacaz. Rakibimiz ve maçn balama saati daha sonra belli olacak. imdiden tüm halkmz ve taraftarlarmz maça davet ediyoruz.ehirde bayrak ve pankart asmaya balayan taraftarlarmza ve halkmza teekkür ediyoruz. Perembe günü stad tklm tklm dolduralm, hep beraber takmmza tam destek verelim ve alacamz avantajl sonuçla 8 Mays Pazartesi deplasmanda yapacamz rövan maç öncesinde avantaj elde edelim. Bu nedenle herkesin desteini ve ilgisini önemsiyoruz.

Ana Sayfaya Git