Dicle Elektrik’te Futbol Heyecanı

Dicle Elektrik çalışanları arasında kurumsal aidiyet bilincinin aşılanması, değişik departmanlarda çalışan personelin tanışıp kaynaşması ve çalışanların biraz olsun iş stresinden kurtulmasını sağlamak amacıyla ‘Departmanlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ düzenleniyor.

Haberler 23.02.2017 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm A.., Dicle Elektrik Perakende Sat A.. ve Dicle Elektrik Yatrm A.. sorumluluk bölgesinde bulunan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman; Siirt ve rnak il müdürlüklerindeki departmanlarda görevli personel kurduklar futbol takmlar ile turnuvaya katlabilecek. 15-30 Mart tarihleri arasnda illerde departmanlar aras yaplacak müsabakalar sonunda o ilin liderleri belirlenecek.

Finaller 1-2 Nisanda

Her ilde yaplacak elemeler sonunda liderlii elde eden futbol takmlar, turnuva ampiyonunun belirlenecei final müsabakalar için Diyarbakra gelecek. 1-2 Nisan tarihleri arasnda oynanacak maçlarn sonunda ise turnuva ampiyonu ortaya çkacak.

çalanlarn Kaynamas çin

Dicle Elektrik çalanlar arasnda kaynamann salanmas için ilk kez böyle bir etkinlik düzenlendiini belirten dari ler Müdürü A.Haydar Özmen, Önce illerde departmanlar aras müsabakalar oynanacak, ardndan final maçlar Diyarbakrda gerçekleecek. Oldukça keyifli bir turnuva olacana inanyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git