Dicle Üniversitesi hentbolda şampiyon oldu

Van’da devam eden Üniversiteler arası kadınlar hentbol grup müsabakalarında Dicle Üniversitesi fırtınası esiyor.

Haberler 24.02.2018 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müsabakalarn henüz tamamlanmad ampiyonada Dicle Üniversitesinin kadn sporcular, önemli bir baarya imza att. Daha grup müsabakalar tamamlanmadan ampiyonluunu ilan eden Diyarbakr temsilcisi, elde ettii baaryla Türkiyenin en iyi dört üniversitesi arasnda girdi ve Türkiye finallerine katlmay garantiledi. Dicle Üniversitesinin baarl antrenörü Murat çi, ksa sürede hentbolda söz sahibi olduklarn söyledi.

Adm adm hedefe

çi, ksa süre önce balattklar çalmalarn karln üst üste elde ettikleri baarlarla elde ettiklerini belirtti. çi, Vanda devam eden Üniversiteleraras Kadnlar Hentbol Grup müsabakalarn birinci olarak tamamlamay garantiledik. Bu baarmzn karlnda Türkiyenin en iyi dört üniversitesi arasndaki yerimizi aldk. Vanda kazandmz bu zaferle, Türkiye finallerine katlma hakkmz da elde etmi olduk dedi.

3 yl önce oluturduklar takmlarnn çok ksa sürede önemli baarlar elde ettiini belirten çi, Bu ekibimiz harikalar yaratmaya devam ediyor. Adm adm hedefimize ilerliyoruz. lk hedefimiz Vanda baarl olmakt. Bunu saladk. imdi srada Türkiye finalleri var. Türkiye finallerinde de baarl olup, ampiyonluk elde etmek istiyoruz diye konutu.

Destek verenlere teekkür

Vandaki müsabakalarn oldukça zorlu geçtiini ve tüm rakiplerini yenmeyi baardklarna vurgu yapan çi, kendilerine destek veren üniversite yönetimine de teekkür etti. çi, konumasn öyle tamamlad:

Bu baar kendiliinden olumad. Bütün etkenlerin bir araya gelmesiyle dereceler geldi. Bu anlamda özellikle üniversite yönetimimizin bize büyük katks oldu. Hazrlk ve müsabaka evrelerinde bize desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Talip Gül e ve SKS Daire Bakanlna çok teekkür ediyorum. Bu baary da onlara armaan ediyorum.

Ana Sayfaya Git