Dicle Üniversitesine milli görev

Dicle Üniversitesinin, 16 Yaşaltı Kızlar Voleybol Milli Takımının antrenörlüğüne Öğretim görevlisi Ahmet Karakurt getirildi.

Haberler 30.06.2017 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Voleybol Birinci Liginde yllarca ba antrenörlük görevini yürüten, Voleybol Federasyonu Eitim Kurulu Üyesi olan Ahmet Karakut, önceki yl 16 Yaalt Kzlar Voleybol Milli Takmn Balkan ampiyonu yapan isim olmutu. Beden Eitimi Öretim Görevlisi Ahmet Karakurta bir kez daha milli davet gelerek, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafndan 16 Yaalt Kzlar Voleybol Milli Takmnn antrenörlüüne getirildi.

Karakurt, önce Ankarada yaplacak milli takm kampna katlacak. 28 Haziranda balayan kampta, 16 Yaalt Kzlar Voleybol Milli Takm oyuncularn Bulgaristanda düzenlenecek ampiyonaya hazrlayacak.7-11 Temmuz tarihleri arasnda gerçekleecek ampiyonann ardndan Karakurt ve milliler yurda dönecek. Dicle Üniversitesi Beden Eitimi Öretim Görevlisi Ahmet Karakurt, 16 Yaalt Kzlar Voleybol Milli Takmnn Ba Antrenörlük görevinin çok önemli olduunu söyledi.

Karakurt, Genç ve gelecek vadeden sporcularmzla ay yldzl bayramz baaryla dalgalandrmak için Bulgaristanda mücadele edeceiz. ki yl önce elde ettiimiz Balkan ampiyonluunu bir kez daha elde etmek istiyoruz. Hedefimiz mutlak ampiyonluktur dedi.

16 Yaalt Kzlar Voleybol Milli Takmnn antrenörlüü görevine getirilmesinde Dicle Üniversitesinin çok önemli paynn olduunu vurgulayan Karakurt, öyle dedi:Üniversite yönetimimizin bizlere destek vermesi ve yanmzda olmas nedeniyle önemli görevlere getiriliyoruz. Ben de bana inanan ve yanmda olan deerli büyüklerimin ve voleybol camiamzdaki arkadalarmn inançlarn boa çkarmak için elimden geleni yapacam.Karakurt, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gülle, Voleybol Federasyonu Bakan Mehmet Akif Üstünda, As Bakan Ahmet Göksu ve yönetim kurulu üyelerine teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git