Dicle'de atletizm geliştirme koşusu

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının, 2021 faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde bölgesel kros yarışmaları düzenlendi.

Haberler 26.02.2021 - 01:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Atletizm Federasyonu Bakanlnn, 2021 faaliyet programnda yer alan Atletizm Gelitirme Projesi kapsamnda, Diyarbakrn Dicle ilçesinde bölgesel kros yarmalar düzenlendi.

Diclede gerçekleen ve program kapsamnda yer alan kros yldzlar gençler kategorisi müsabakalarna çeitli ya grubunda olan birçok örenci katld. Örenciler, dereceye girmek için birbirleri ile yart. Yaklak 50 örencinin katld maraton, Dicle Üçyol mevki civarnda tamamland. Yarmada dereceye giren örenciler bir sonraki aamada Dicleyi Diyarbakr merkezde yaplacak olan yarmada temsil edecek.

Etkinlikle ilgili açklamalarda bulunan Dicle lçe Gençlik ve Spor Müdürü Yücel Mavidemir, Yarmada dereceye giren örencilerimiz, ileri aamada ilçemizi Diyarbakrda temsil edecekler. Örencilerimize baarlar diliyorum. Gençlik ve Spor lçe Müdürlüü olarak gençlerimizin her zaman yanndayz dedi.

Ana Sayfaya Git