Dicle'deki sporcu Sponsor arıyor!

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde sporcular, sınırlı eğitim imkanlarına karşın sponsor ihtiyaçlarının giderilmesini istiyor.

Haberler 26.01.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diclede bilek gürei, atletizm, voleybol, Beden Eitimi ve Spor Yüksekokulu ve spor liselerine hazrlk alanlarnda eitimlerine beden eitimi öretmeni ve antrenör Rdvan Durmazn önderliinde devam eden örenciler hem sahada hem de kapal spor tesislerinde baarl olmak için ter döküyor. 6 yldr farkl spor branlarnda eitim verdiklerini belirten Durmaz, Yllardr çeitli spor branlarnda kaliteli eitimlerle snavlara hazrladmz birçok sporcu Türkiye derecelerini getirdi. Bunun yannda bilek gürei brannda milli sporcular yetitirmek için eitim kapsamlarmz genilettik. u anda Türkiye ikincisi olmu ve milli sporcu olma yolunda azimle ilerleyen baarl sporcumuz var.

YEN HEDEFLER çN

Gülçin Altnay örencimizi bu baarsndan dolay bir kez daha kutluyorum. 2021 spor faaliyetleri içerisinde ve kulübümüz bünyesinde bölgesel voleybol liginde hem kz hem erkek takm olarak ilçemizde bir ilke imza atm durumdayz. Yarlar, faaliyetler ve kamplar için maddi olarak ihtiyaçlarmz olmaktadr. lçemizin önde gelen, maddi durumu iyi olan hemerilerimizden sponsor olmalar için örencilerim ve sporcularm adna bir yardm eli uzatmalarn istiyorum. Atletizm ve bilek güreinde profesyonel olarak milli takma sporcu kazandrma yolunda önemli yol kat ettik. Su süreçte spor liselerine ve Beden Eitimi Spor Yüksekokulu snavlarna 50den fazla örenci kazandrdm. lçemizde her yl mart ayndan eylül ayna kadar beden eitimi özel yetenek snavlarna örenci hazrlyoruz. Eitim verdiimiz alanda artan sporcu taleplerini karlamak için ve baarl sonuçlar almak için ahsma ait spor kulübünü kurduk. Eitimlerimiz Dicle lçe Gençlik Spor Müdürlüüne bal kapal ve açk spor tesislerde devam etmektedir dedi.

Ana Sayfaya Git