Dijital Dünya Satranç Turnuvaları başlıyor

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından Evde Kal 15 Yaş ve Altı Online Yıldırım Satranç Turnuvası, 2-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. 3 kategoride 3+2 zaman temposunda gerçekleştirilecek olan turnuvanın her kategorisinde 150 sporcu kontenjanı olacak.

Haberler 28.03.2020 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF), Evde Satranç Var kampanyasnn ardndan imdi de sporcular dijital dünyada turnuva heyecannda buluturmaya hazrlanyor.

Satranç Turnuvalar balyor

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgn nedeniyle çok sayda turnuvann iptal edilmesi, eitimin uzaktan eitimle devam etmesi üzerine satranç sporunu dijital platformlara tamak için hazrlklarn tamamlayan TSF, 7den 70e tüm sporcular online turnuvalara davet ediyor. Ayn zamanda TSF tarafndan Evde Kal, Satrançla Kal kampanyas kapsamnda 7-8 ya grubuna özel Satranç çalyoruz etkinlii de düzenlenecek. TSF Antrenörler Kurulu tarafndan hazrlanan etkinlikte, FM Yasin Emrah Yazn sunumlaryla, 7-8 ya çocuklar için çeitli seviyelere hitaben konular ilenecek, sorular çözülecek ve oyunlar oynanacak.

Lisansl sporcularn katlaca Evde Kal 15 Ya ve Alt Online Yldrm Satranç Turnuvas ve Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull i birliiyle düzenlenecek olan 16 ya ve üstü lisansl sporcularn katlm salayabilecei ödüllü ve daha farkl bir formatta yaplacak online satranç turnuvalar için geri saym balad. TSF ve Red Bull i birliiyle 16 ya ve üstü lisansl sporcularn katlaca online turnuvalar için de, duyurular TSF tarafndan yaplacak.

Ana Sayfaya Git