Dilmen'den Amerspor isyanı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Amedspor takımına sağda solda hakaret ediliyor. Etmeyeceksiniz kardeşim! Kürt insanı bizim insanımız değil mi?" dedi.

Haberler 13.03.2017 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ntvspordaki Yüzde 100 Futbol programnda yorum yapan Rdvan Dilmen, Galatasaray kaptan Selçuk nann yaync kuruluta alt liglerde yaanan skntlar vurgulamas üzerine çarpc açklamalarda bulundu.

Dilmenin sözleri u ekilde:

Türkiye cennet gibi bir ülke. Terör tabi ki istemeyiz ancak futbolla ilgili de oyuncular baka türlü dertli. Mesela Rodrigues, Paokta oynuyordun Galatasaray gibi Avrupa kulübüne geldin minimum Paokta aldn parann üç katn kazanyorsun. Allah daha çok versin. Dünyada herhalde en sonuncu bizizdir verdi ödeyen.

KÜRT NSANI BZM NSANIMIZ DEL M?

Türkiye acayip bir yerden geçiyor. Amed Spor takmna sada solda hakaret ediliyor. Etmeyeceksiniz kardeim! Kürt insan bizim insanmz deil mi? Ben 10 ay Vanda kaldm hayatmn en güzel 10 ayn geçirdim.

Bir gün Cumhurbakanmz Babakan iken spor ailesiyle bulutu. Herkes ondan bir ey istiyordu. Ben dedim ki; Türkiye birlikte deil midir? Birliktedir. Peki niçin Karadeniz Karadenizliler ile oynuyor, doulu doulularla oynuyor? O gün orada benim fikrim konuuldu ve uygulanmaya balad.

Ana Sayfaya Git