Direniş Grubundan Örnek Davranış

Amedspor’un Taraftar grubu DİRENİŞ yaptığı bilinçli çalışmalar sonucunda sosyal medyada gündeme oturdu.

Haberler 11.10.2016 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özellikle bu sezon taraftar sayısının artmasında yeni kurulan ve Başkanlığını Diyarbakırspor tribünlerinin duayen ismi, uzun dönem Diyarbakırspora da tribünlerde hizmet etmiş olan Ramazan Tugayın yaptığı Direniş taraftar Grubunun rolü çok büyük oldu.

Diyarbakıra her gelen rakip taraftar gruplarını misafirperverce karşılayıp, ağırlayan ve en ufak bir olumsuzluğa izin vermeyen Direniş Grubu büyük alkışı hak ediyor.

ZONGULDAKLI TARAFTARLARI EL ÜSTÜNDE TUTTULAR

Direniş Grubu dün de Zonguldak Kömürspor taraftarlarını Diyarbakıra ayak bastıktan itibaren en iyi şekilde ağırlayarak, Diyarbakırın misafirperver yakınlığını bir kez daha gösterdiler. Zonguldak taraftarlarını Diyarbakırda en güzel şekilde ağırlayan ve tüm Türkiyeye güzel bir mesaj veren Ramazan Tugay önderliğinde ki Direniş Grubu sosyal medyada yankı buldu.

Direniş Grubu tarafından Diyarbakırda gördükleri misafirperverliğe karşılık sosyal medya üzerinden memnuniyetlerini dile getiren ve spor un kardeşlik yönüne vurgu yapan Zonguldaklı taraftarların bu tavrı da umarım bir yerlere verilecek en güzel cevap olmuştur.

Ana Sayfaya Git