Diyar Bütünleşti

Diyarbekirspor kulübü bünyesinde yer alan futbol takımları,alt yapı takımları ve karete takımı büyük bir buluşma gerçekleştirdi.Ortaya çıkan renkli görüntülerle "Diyarbekirspor olarak büyük bir aileyiz" mesajı verildi.

Haberler 26.11.2016 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seyrantepedeki tesislerde gerçekleen etkinlie,kulübün bünyesinde görev yapan 250ye yakn sporcu ve antrenör katld.

Etkinlikte ilk olarak katldklar yurt içi ve yurt dndaki organizasyonlarda ampiyonluklar kazanan kareteci sporculara yöneticiler tarafndan hediyeler verildi.Profesyonel futbol takm teknik direktörü Metin Altnay,baarlar nedeniyle karetecileri kutlayarak;nallah futbol takm olarak Mays aynda biz de bu kente ampiyonluk kupas kazandracaz dedi.

Daha sonra saha ortasnda yuvarlak bir görüntü çizen tüm branlardaki sporcular ve antrenörler,ampiyon ünvanl karetecilerimiz Zeynep Akçakmak ve Sena Kzlaslann gösteri maçn izledi.Ksa süren gösteri sporcular ve antrenörler tarafndan ilgiyle izlendi.

Toplu olarak objektiflere poz veren sporcular ve antrenörlere daha sonra tatl ve içecek ziyafeti verildi.

Neeli geçen etkinliin sonunda dier branlardaki sporcularmz,profesyonel futbol takm kaptan ve kalecisi Onur Bilgine penalt çekti.Kadn futbol takm golcüsü Safiyenin baarl vurular sonunda kahkaha ve alk tufan koptu.

Renkli geçen etkinlik,aile ortam ve bütünleme adna güzel görüntüler ortaya koydu.

Ana Sayfaya Git