Diyar tepkili!

Diyarbekirspor, Halide Edip Adıvar maçında yaşanan olayları gündeme getirerek tepki gösterdi.

Haberler 19.09.2019 - 12:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspordan yaplan açklamada, 90 dakika boyunca Halide Edip Advar yöneticileri, kulüp bakan ve taraftarlar tarafndan yedek kulübelerine, hocalarna aza alnmayacak küfürlere maruz kaldklar vurguland. Açklamada, eref tribününde ve yedek kulübelerinin arkasnda oturan baz ahslarn art niyetli olduklar belirtildi. Kulübün açklamasnda u ifadelere yer verildi:

YAANAN ÜZÜCÜ OLAYLAR

Futbolcularmzn elerine, çocuklarna ailelerine saldrmaya çalp, güvenlik güçlerinin gözü önünde küfürler yadran ahslar, devlet kanalnn canl yaynlad, böylesine güzel bir atmosferi yanl tutumu ve kararlaryla sabote eden hakemleri, oyuncularmza, yöneticilerimize en sert ekilde müdahale edip soyunma odasna kadar oyuncularmza müdahale edip, çifte standart uygulayan stat güvenliini knyoruz. Bu kadar aybn, bu kadar yanln üstüne uyduruk sebeplerden dolay hocamz ve emektar malzemecimizin karakolda ifadelerinin alnmasna sebep olanlar en sert ekilde knyor, Türkiye Futbol Federasyonunu göreve çaryoruz.

SALDIRLARI KINIYORUZ

Biz rakibimize verilen penalty deil, bize verilmeyen penaltlarn nedenini merak ediyor ve soruyoruz? Neden; söz konusu Diyarbakr olunca zihninizde ne canlanyor ne düünüyorsunuz bilmiyoruz ama bu kadar emein, bu kadar çabann önüne geçmeye kimsenin hakk yok! Canl yaynlanan karlamay bu kadar yanl yöneten hakemi, deerli spor kamuoyunun takdirine brakyor bu tür olaylarn bir daha yaanmamasn diliyoruz.

Ana Sayfaya Git