Diyar’a Dişli Rakip

Diyarbekirspor’un Çarşamba günü konuk edeceği Sakaryaspor, son 7 maçını kazanarak müthiş bir çıkış gösterdi. Yeşil-Kırmızılı takımın amacı hem rakibinin çıkışını durdurmak hem de Play-Off’a biraz daha yaklaşmak.

Haberler 28.03.2017 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3.Lig 3.Grupta yer alan Diyarbekirspor, çaramba günü ligin önemli takmlarndan birini arlayacak. Geçen hafta Payassporla deplasmanda 0-0 berabere kalarak puann 51e yükselten Diyarbekirspor, 58 puanla ikinci srada yer alan Sakaryasporla 3 puan savana çkacak. Kadrosunda Süper Lig deneyimine sahip bir çok futbolcuyu bulunduran Sakaryaspor,inili-çkl performansndan sonra Tuncay anl ile yollarn ayrp Osman Özdemiri teknik patronlua getirmesiyle beraber adeta patlama yapt. Yeil-Siyahl takm, Osman hoca yönetiminde çkt 7 maç da kazand.

Bir Kez Daha Kazanmak stiyor

Sezonun ilk yarsnda Sakaryada oynanan maç Diyarbekirspor, Ergun Cengizin golüyle 1-0 kazanmt. Geçen sezon Sakaryada 0-0 berabere kalan iki takm Diyarbakrda da 1-1 berabere kalmlard.

Diyarbekirspor, güçlü rakibi Sakaryasporu bir kez daha yenerek hem rakibinin galibiyet serisine son vermek hem de Play-Off hedefine bir adm daha yaklamak istiyor.

Maçn hazrlklarn sürdüren Diyarbekirspor, bugün yapaca ter idmanndan sonra kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Ana Sayfaya Git