Diyarbakır Güngüşspor'da hoca tamam

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Çüngüş Gençlikspor'da teknik direktörlük görevine Diyarbakır DSİSpor'un eski futbolcularından ve antrenörlerinden Önder Dumlu getirildi. Çüngüş Belediye Başkanı Suat Akmeşe ve Çüngüş Kaymakamı Mehmet Dursun, kulübe maddi ve manevi destek sözü verdi.

Haberler 12.07.2019 - 12:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nüfüs olarak Diyarbakrn en küçük ilçesi olan ancak tarih ve kültür olarak zengin bir geçmie sahip olan çüngüte son dönemlerde futbola yönelik ilginin artmas dikkat çekiyor. Son iki sezonda iki lig çkarak önce 2. Amatör Liginden 1. Amatör Ligine, daha sonra da 1. Amatör Liginden Süper Amatör Ligine terfi eden çüngü Gençliksporun baarlar sonrasnda çüngü ilçesi sporda tarihinin en parlak dönemini yayor. Süper Amatör Ligde baarl olmak için kollar svayan çüngüte teknik sorumluluk görevine Diyarbakr DSSporun eski futbolcularndan ve antrenörlerinden Önder Dumlu getirildi.

çüngü Gençlikspor için düzenlenen toplantya çüngü Belediye Bakan Suat Akmee, çüngü Kaymakam Mehmet Dursun, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Futbol l Temsilcisi Mehmet Altnda, çüngü Gençlikspor yönetimi ve yeni teknik sorumlu Önder Dumlu katld.

Belediye Bakan Akmee ve Kaymakam Dursun, kulübe maddi ve manevi olarak her türlü destei salayacaklarn dile getirdi.

Ana Sayfaya Git