Diyarbakır Peyasspor farklı kazandı

Erkekler Voleybol 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Peyasspor, Bağlar Gençlikspor engellini 3-1’lik sonuçla geçti. Seyrantepe Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı kazanan Peyasspor, sezonun tamamlanmasına üç hafta kala, plaf off’a kalmayı garantiledi.

Haberler 08.02.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Gençlikspor maçn 25-19, 19-25, 25-14 ve 25-20lik set sonuçlar ile kazanan Peyasspor, hem liderliini sürdürdü hem de galibiyetlerine bir yenisini daha eklemi oldu. Peyasspor kulüp Bakan Veysi Koyun, spor camiasnn büyük ilgi gösterdii maçn çok zevkli bir mücadeleye sahne olduunu söyledi. Koyun, hedefi play off ve 1. Lig olan iki takmn da bu maça çok özel hazrlandn ama kazanan tarafn kendileri olduu için çok mutlu olduklarn belirtti.

FARKLI KAZANDILAR

Koyun, Her iki takmda kazanmak için var gücüyle mücadele etti. ki takmda kazanmay gerçekten hakketti ama gülen taraf Peyassporumuz oldu. Balar Gençliksporun oyuncularn, ortaya koyduklar baarl mücadeleden dolay, teknik heyet ve idarecileri de centilmenliklerinden dolay kutluyorum dedi.

Kendilerini yalnz brakmayanlara da teekkür eden Koyun, Bu maç için bizleri yalnz brakmayan, özel forma tasarlayan ve sporcularmza galibiyet primi veren Yunus Oruça sonsuz teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git