Diyarbakır Peyasspor hokeyde üçüncü oldu

Diyarbakır Peyasspor erkek hokey takımı, Malatya’da gerçekleşen 1. Lig salon müsabakalarında üçüncü oldu.

Haberler 20.12.2019 - 01:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

12-16 Aralk tarihleri arasnda Malatyada gerçekleen müsabakalar büyük bir çekimeye sahne oldu. Türkiyenin en iyi takmlarnn yer ald müsabakalarda Diyarbakr Peyasspor erkek takm, üçüncülük kupasnn sahibi oldu. Diyarbakr Peyasspor Kulüp Bakan Mehmet Veysi Koyun, Malatyada gerçekleen ampiyonann çok zorlu geçtiini söyledi. Koyun, gençlerden kurulu ekipleriyle Malatyada çok iyi maçalar çkardklarn kaydetti. Koyun, yaptklar 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 malubiyet alarak 19 puanla ligi 3. srada tamamladklarn belirtti. Koyun, öyle konutu:

HOKEYDE ÜçÜNCÜ OLDU

Üçüncü olan takmmzn kupa ve madalyasn Anadolu Atei Spor Kulüp Bakan Sava Ylmaz verdi. Malatyada üçüncü olan sporcularmzn tamam kendi alt yapmzdan çkt. Hiç bir transferimiz yok. Oyuncularmz yerli ve genç. Gelecei olan sporcular. Ayrca Malatyada ortala konulan mücadele, hokey camiasnn takdirini kazand. Bu ekinimizin ya ortalamas 18. Takmmz ayn zamanda ligin en genç ekibi hüviyetindedir. Gelecek için çok umut vadeden takmmzn hedefi ampiyonluk ve Milli takmlara daha fazla sporcu vermektir. Planl, programl ve disiplinle yaplan antrenmanlarn karl olarak alnan lig üçüncülüü bizim için çok anlamldr.

Bakan Koyun, kendilerine önemli destekler verildiine iaret ederek, konumasn öyle tamamlad: Müsabakalara hazrlk aamasnda ve lige gidi dönülerinde bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen çok önemli isimler var. Onlar dile getirmesek, yaptmz derece eksik kalr. Bu nedenle bata Diyarbakr Valimiz ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekilimiz Hasan Basri Güzeloluna bata olmak üzere, Gençlik ve Spor l Müdürü Mehmet Demire, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Spor Daire Bakan Akn Erime ve ekibine teekkür ederim. yi ki varsnz ve bizimle birliktesiniz.

Ana Sayfaya Git