Diyarbakır Spor Lisesi beşinci oldu

Diyarbakır Spor Lisesi Hentbol Takımı, Karabük’te yapılan Okullararası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Finallerini 5’nci olarak tamamladı. Önce Diyarbakır, ardından bölge ve Türkiye Yarı Final müsabakalarında birinci olarak, Karabük’te yapılan Okullararası Gençler Hentbol Türkiye Şampiyonasına giden Diyarbakır Spor Lisesi kente döndü.

Haberler 26.01.2018 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Lisesi Müdürü lhami çetin, 8 takmn yer ald ampiyonada Türkiye beincisi olduklarn söyledi. Örencilerinin elde ettii baarnn önemli olduuna deinen çetin, Belki örencilerimiz kupa alamadlar ama gönlümüze taht kurdular. ampiyonay takip eden bütün takmlarn ve antrenörlerin beenisini topladlar dedi.

SPOR LSESNN BAARISI

Diyarbakr Spor Lisesi Beden Eitimi Öretmeni ve Hentbol l Temsilcisi Erdal Aydn da Türkiyenin en iyi hentbol okullarnn yer ald müsabakada örencilerinin iyi mücadele ettiini belirtti. Aydn, öyle konutu:

Dereceye giremediimiz için üzgünüz. Fakat örencilerimiz iyi mücadele ederek, gelecek için umut veren bir baar örnei ortaya koydular. Bu nedenle onlara verdikleri emekten ve ortaya koyduklar mücadeleden dolay teekkür ediyorum.

Aydn, Ankara ncek Okyanus Kolejinin ampiyon olduu müsabakalarda, stanbul çamlca Doa Kolejinin ikinci ve zmir Takev Kolejinin de üçüncü olduunu sözlerine ekledi. Aydn, Türkiye ampiyonu olan Ankara ncek Okyanus Kolejinin 21 ubat-1 Mart tarihleri arasnda Katar Dohada düzenlenecek ISF Dünya ampiyonasnda ülkemizi temsil edeceini kaydetti

Ana Sayfaya Git