Diyarbakır’a sporsever başsavcı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, sporcu ve sporsever kimliği ile dikkat çekiyor. Trabzonspor kongre üyesi olan ve görev yaptığı her yerde spora verdiği destekle bilinen Yavuz’un spor tutkusu Diyarbakırlı sporseverleri heyecanlandırıyor.

Haberler 10.12.2019 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha önce savc olarak görev yapt Diyarbakra yllar sonra basavc olarak atanan Ahmet Yavuz, sporcu ve sporsever kimlii ile dikkat çekiyor. Trabzonspor kongre üyesi olan ve görev yapt her yerde spora verdii destekle bilinen Yavuzun spor tutkusu Diyarbakrl sporseverleri heyecanlandryor.

Tam Bir Spor Tutkunu

Temmuz ayndaki kararname ile Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs olarak göreve balayan Ahmet Yavuz, tam bir spor tutkunu ve spor adam olarak dikkat çekiyor. Gençlik yllarnda aktif olarak futbol oynayan, görev yapt her yerde spora verdii destek ve faal çalmalaryla dikkat çeken Ahmet Yavuz, ayn zamanda memleketi Trabzonun markas Trabzonsporun da kongre üyesi.

Görev yapt yerlerde spor faaliyetlerine katlarak destek veren ve yakndan takip eden Yavuzun Diyarbakrda da zamanla bu konuda aktif olmas bekleniyor.

Diyarbakr çin Bir ans

Yavuz, Diyarbakrda ksa bir süre önce göreve balamasna ramen youn geçen i temposu içinde spora zaman ayrarak spor faaliyetlerini yakndan takip ediyor.

Görev yapt ehirlerde sporsever kimlii ile güzel izler brakan Basavc Yavuzun spor tutkusu Diyarbakrl sporseverleri heyecanlandryor.

Spor adamlar ve sporseverler, genç nüfüsün fazla olduu Diyarbakr gibi önemli kentlerde sporun ciddi bir sosyal faaliyet alan olduuna dikkat çekerek Basavc Ahmet Yavuz gibi sportif kimlii olan yöneticilerin kentin yeniden sporda ayaa kalkmasnda önemli etken olabileceini dile getiriyor.

Ana Sayfaya Git