Diyarbakır'da açık havada yoga keyfi

Diyarbakır'da yoga tutkunları sosyal medya aracılığıyla buluşup Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla açık havada etkinlik gerçekleştirdi.

Haberler 28.08.2018 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üç yl önce yoga ile ilgilenmeye balayan, bu konuda eitimler alan milli sporcu üniversite örencisi Nursever Tepe, Diyarbakrda yogaya ilgiyi arttrmak için açk havada etkinlik düzenlemeye karar verdi.

Kararn sosyal medya hesabndan paylaan Tepe, youn taleple karlat.

Gençlik ve Spor l Müdürlüünün de desteiyle bayram tatilinin yorgunluunu atmak veya yoga ile ilk defa tanmak isteyen merakllar, matlaryla atletizm pistinde bir araya geldi.

çounluu ilk kez yoga yapan katlmclar renkli görüntüler oluturdu.

Nursever Tepe, etkinliin kendisi için de çok güzel bir deneyim olduunu söyledi.

Tepe, Bu etkinlii insanlarn biraz dahi olsa stresten uzaklamas ve Diyarbakrda bir farkllk olmas amacyla düzenlemek istedim. Diyarbakr halkndan büyük destek aldm. Bu benim için çok önemliydi. Amacm, farkllk oluturup bir balangç yapmakt. Devamn yapmay düünüyorum. diye konutu.

Katlmclardan Beden Eitimi Öretmeni Vedat Gezici, arkadalarnn tavsiyesiyle ilk defa yoga yaptn belirtti.

Yaplan hareketlerin bilindik hareketler olduunu aktaran Gezici, Bizim spor branlarnda yaptmz hareketlerin tam aksine daha da rahatlatc, huzur verici, sakinletirici, insan yeniden domu gibi hissettiren, i ortamndan stresten uzaklatran bir ortam oldu. çok memnun oldum. Huzur buldum, sakinletim. ifadelerini kulland.

- Diyarbakrda deneyimlemek güzel oldu

Etkinlie oluyla katlan ve ilk defa yoga yapan Murat Arç, çok güzel bir etkinlik oldu. Hazrlayan ve emek verenlere teekkür ediyorum. dedi.

zmirde yaayan ve daha önce de yoga yaptn anlatan Rukiya Metin de Diyarbakrda deneyimlemek güzel oldu. Bence daha sk yaplmas gerekir. diye konutu.

Pnar Tahir, daha önce de yoga yaptn ve gebeliinde de brakmadn anlatt. Yoga yapmann hem zihinsel hem fiziksel olarak kendini çok iyi hissettirdiini dile getiren Tahir, Diyarbakrn scandan kurtulup serinledik, çok güzel geldi. eklinde konutu.

Üniversite örencisi Gülsüm Nergis de sosyal medyada etkinliin duyurusunu görünce yogay deneyimlemek istediini vurgulad.

Nergis, Annem ilk önce izin vermedi ama çok iyi geldi, çok rahatladm. Hareketler çok esnekti, yapabiliyormuum. Kendimden beklemediim hareketler yaptm. dedi.

Ana Sayfaya Git