Diyarbakır'da Dostluk Maçı Yapıldı

Akhisar Thyaterıa Masterlar, Diyarbakır'a gelerek dostluk maçı yaptı.

Haberler 02.03.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ener Özdil Masterler Takm ile maç yapmak için Diyarbakra gelen Akhisar Thyatera Masterlar, kentten mutlu ayrld. Koordinatör ener Özdil, konuya ilikin yapt açklamada, Diyarbakra gelen Akhisar Thyatera Masterlar takmyla çok güzel bir dostluk gelitirdiklerini söyledi. Özdil, dostluk maç sayesinde güzel diyaloglarn yaandn ve iyi ilikilerin Akhisar Thyatera Masterlar takmyla baladn belirtti.

Özdil, kente gelen Akhisar Thyatera Masterlar takmn en iyi ekilde arladklarn ve Diyarbakrn misafirperverliini gösterdiklerini kaydederek, Konuklarmz dostluk maç sayesinde en iyi ekilde arladk. Güzel ve duygu dolu anlar hep birlikte yaadk. Bu tür etkinlikleri sürdüreceiz. Bizlerde Akhisarda yaayan dostlarmz ziyaret edeceiz. Onlarla bir araya geleceiz dedi.

ener Özdil Masterler Takm Kaptan Emin Kökçü de Akhisar Thyatera Masterlar takmnn Diyarbakra hayran kaldklarn vurgulad. Kökçü, Konuklarmz Diyarbakr çok sevdiler. Tarihi mekanlara hayran kaldlar. Diyarbakrn yemeklerine bayldlar. Güzel anlarla kentimizden ayrldlar diye konutu.

Ana Sayfaya Git