Diyarbakır’da futsal müsabakaları sona erdi

Diyarbakır’da Okullar Arası Futsal İl Müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda, kızlar kategorisinde şampiyonluk ipini Şehit Öğretmen Elif Livan Ortaokulu göğüsledi.

Haberler 16.03.2019 - 12:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Birçok takmn yer ald futsal müsabakalarnda, kzlar kategorisinde ehit Öretmen Elif Livan Ortaokulu ampiyon oldu. ehit Öretmen Elif Livan Ortaokulu beden eitimi öretmeni ve takm antrenörü Ramazan Erin, büyük çekimeye sahne olan müsabakalarn ardndan il birincisi olduklarn söyledi.

Erin, Müsabakalar zorlu ve çekimeli geçti. Fakat güçlü bir ekip oluturduumuz için hedefe ulamakta zorlanmadk. Tüm maçlarmz kazanarak, Diyarbakr ampiyonu olduk. ampiyonlua da büyük bir baar örnei göstererek ulatk. Oynadmz tüm maçlar kazandk, hiç gol yemeden ve 53 gol atarak Diyarbakr ampiyonu olduk. Artk bölge müsabakalarna katlacaz. Hedefimiz önce bölge ampiyonasnda baarl olmak ve Türkiye yar final müsabakalarna katlmaktr. nallah bu hedefe ular ve bize destek olanlar mutlu ederiz dedi. Erin, kendilerine hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen okul müdürleri Mehmet ehmus Kurul ve idarecilere teekkür ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git