Diyarbakır’da “Oyuncak Silahını Getir Topunu Götür” projesi

Diyarbakır’da çocuklara yönelik önemli bir proje başlatıldı. Diyarbakır Valiliği, Hazro Kaymakamlığı, Hazro İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü, “Oyuncak Silahını Getir Topunu Götür” projesi Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde hayata geçirildi.

Haberler 29.12.2017 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk ve ortaokul örencilerini kapsayan ve Diyarbakrn Hazro ilçesinde hayata geçirilen projede, bin çocua ulalmas hedefleniyor. Proje kapsamnda oyuncak silahn getiren örencilere top, tiört ve apka datm yaplacak. Toplanan oyuncak silahlar ise Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin geri dönüüm birimine hibe edilecek. Diyarbakr Hazro lçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Akn Erim, bu projeyle birçok çocua ulamay hedeflediklerini söyledi. Erim, çocuklarmzn silah yerine topla oynamalarn hedefliyoruz. Ayn zamanda yetenekli çocuklarmz da bu proje kapsamnda kefedip, farkl spor branlarna yönlendirmek istiyoruz. çocuklarmza iyi bir gelecek salamak ve spor alanlarna özendirmek adna bu projeyi çok önemsiyor. Bu projenin salkl bir ekilde yaplmas ve hedef kitleye ulalmas için öretmenlerimizden de destek bekliyoruz dedi.

Yarnlarmz ekillendirecek çocuklarmza ne yapsak az olur diyen Erim, kstl imkanlara ramen çocuklarn yannda olmaya devam edeceklerini vurgulad. Erim, Bize her zaman destek olan Sayn Valimiz Hasan Basri Güzelolu ve lçe Kaymakamz Yusuf Osman Diktaa kurumum adna teekkür ederim diye konutu.

Ana Sayfaya Git