Diyarbakırlı futbolcu Eşer 1. Lig’de kalmak istiyor

Diyarbakır’ın Türkiye liglerindeki en tecrübeli futbolcularından olan Burhan Eşer, kendisiyle ilgili çıkan transfer haberleri ve yeni sezona ilgili planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberler 13.06.2019 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen sezon Osamanlspor formas altnda çok önemli maçlara imza atan Burhan Eer, yeni sezonda 1. Ligde yer alan takmlardan teklifler aldn belirterek, önümüzdeki günlerde bunlardan biriyle anlaacan açklad. Alipaaspor ve Yeniehir Belediyesporda yetiip daha sonra Diyarbakrspora geçerek yeil-krmzl formay hem 1. Lig hem de Süper Ligde giymi olan Burhan, Futbol yaantm yeni sezonda da 1. Ligde sürdüreceim. Gelen teklifler var, bunlardan biriyle birkaç gün içinde anlaacam dedi.

Son üç sezonda 1.Ligde Sivasspor ve Erzurumsporla Süper Lige yükselme sevinci yaayan, Osmanlsporla da play-off oynama baarsn gösteren Burhan Eer, geçen sezon Osmanlsporda 8 gol atma baarsn gösterdi.

17 yllk profesyonel futbolculuk yaantsnda 12 sezonu Süper Ligde geçiren Burhan Eer, memleketi Diyarbakrda yapt sosyal yardmlarla da seviliyor.

Ana Sayfaya Git