Diyarbakırlı milli sporcuyu heyecan sardı

Antalya’da 24 Kasım 1 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında Diyarbakır’ı milli sporcu Ceren Bingöm temsil edecek. Daha önce Gençler Dünya 2’liği bulunan milli sporcu, bu kez büyük bayanlarda madalya elde etmek istiyor.

Haberler 15.11.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyadaki ampiyonaya Diyarbakr Erta Spor Kulübü adna yer alacak olan Ceren Bingömü antrenör Heybet Alan da yalnz brakmayacak. Türk milli takm adna Antalyadaki ampiyonada yer alacak olan Bingöm ve Alan, ampiyonann ardndan kente dönecek. Ceren Bingöm, Diyarbakrda gerçekletirdii antrenmanlarnn sonuna geldiini ve hazrlklarnn çok iyi geçtiini söyledi. Bingöm, hem Türkiyeyi hem de Diyarbakr temsil edecei ampiyonada baarl olmak istediini belirtti. Bingöm, öyle dedi:

çok iyi bir hazrlk dönemi geçirdim. Youn bir ekilde süren çalmalarmn sonuna geldim. Hedefim, Dünya Kick Boks ampiyonasnda madalya elde etmektir. Büyükler kategorisinde altn madalya kazanan ilk Diyarbakrl sporcu olmak istiyorum. Kendime inanyorum. nallah hedeflediim dereceyi elde ederek ve Diyarbakra mutlu bir ekilde dönerim.

Kick boks milli takm antrenörü brahim Ufuk Erta, Dünya Kick Boks ampiyonasnda Ceren Bingömden büyük baarlar beklediklerini kaydetti. Erta, Ceren, bilinen bir sporcu. Kendini daha önce defalarca ispatlad. Ama ksa bir dönem spordan uzak kald. Fakat o aray çok çabuk bir ekilde atlatt. Youn çalarak, iyi bir duruma geldi. 2014te elde ettii Gençler Kick Boks Dünya ikinciliinin tesadüf olmadn göstermesini istiyoruz. Bu nedenle Antalyada yaplacak Dünya Kick Boks ampiyonas Büyük Kadnlar kategorisinde ondan iyi bir derece elde etmesini bekliyoruz. 50 kiloda ringe çkacak sporcumuzun baarl olacana yürekten inanyorum. Bu ampiyonada bir sporcumuz ve bir antrenörümüz olacak. Cerennin sporcu olarak yaraca ampiyonada Heybet Alan da Türk Milli Takmn temsil edecek. Antalyadaki ampiyona bu nedenle çok anlaml ve önemlidir. nallah bu ampiyonadan anlmzn akyla ayrlrz.

Mili takm antrenörü Erta, Erta Spor Kulübünün savunma sporlarnda önemli bir yere sahip olduunu, Diyarbakr ve Türkiyeyi bu alanda çok iyi temsil ettiini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git