Diyarbakırspor, zirvede rahatlamak istiyor

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi lideri Diyarbakırspor, yarın oynayacağı 16.hafta maçını kazanarak yakın takipçilerinin birbirleriyle karşılaşacağı haftada puan farkını açmak istiyor.

Haberler 01.02.2020 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl takmn teknik patron Aytekin Yldrm, takmn banda çkt 8 maçta 22 puan toplayarak takm zirveye tad.

Eski Günlerine Dönmenin Sinyallerini Veriyor

Diyarbakr Süper Amatör Futbol Liginde frtna gibi esen Diyarbakrspor, bu hafta yapaca maç kazanarak çkn devam ettirmek ve ilk 4 sray alacak takmlarn Play-Offa kalaca ligde rakipleriyle puan farkn açmak istiyor.

Cumartesi günü Seyrantepe Stadnda saat 14.00da balayacak olan maçta çermiksporu arlayacak olan Yeil-Krmzl takm, taraftarlarnn desteiyle sahadan galibiyetle ayrlarak puann 39a çkarmann hesaplarn yapyor.

Diyarbakrspor Altn Gibidir,Yere Dümekle Deer Kaybetmez

Bu sezon BAL Ligine yükselmek isteyen Diyarbakrspor, 7.haftada takmn bana geçen Aytekin Yldrm ile iyi bir hava yakalad. Bu süreçte 9 maça çkan Yeil-Krmzl takm, 7 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 36 puan toplad.

Sezon sonunda kadar zirvede kalarak Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselmek istediklerini belirten Yldrm,Diyarbakrsporda görev yapmak bizim için onurdur. Bu takm el birlii ile BAL Ligine çkarabilirsek bizim için çok daha büyük onur olacaktr. Altn yere dümekle deer kaybetmez. Diyarbakrspor hangi ligde olursa olsun Türk futbolunun yarm asrlk çnar ve efsanesidir. dedi.

Ana Sayfaya Git