Diyarbakır Amatör Futbol Ligi'nin yeni ismi DTSO Amatör Futbol Ligi oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanıp imzalanan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası 'Amatör Futbol Ligi' isim sponsorluğu protokolü, Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Başkan Yardımcısı Şehmus Kızılaslan tarafından DTSO Başkanı Mehmet Kaya’ya takdim edildi.

Haberler 28.10.2021 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Amatör Futbol Liginin isim hakk için yaplan sponsorluk protokolünün onaylanmasyla ilgili bilgi veren DTSO Bakan Mehmet Kaya, oda olarak her yl amatör spor kulüplerine destek olmaya çaltklarn söyledi. Kaya, Önümüzdeki yllarda da destek olmaya devam edeceiz. Diyarbakrda amatör liglerde 80-90 aras amatör kulübümüz aktif olarak mücadele ediyor. limizde bulunan tüm amatör kulüplerinin lige katlm bedeli, hem TFFnin hem ASKFnin hem de antrenör vizelerinin yatrlmas Odamzn desteiyle salanacak. sim hakk sponsorluun tüm amatör spor kulüplerimiz ve sporcularmza hayrl olmasn diliyorum dedi.

DTSO AMATÖR FUTBOL LG

2021-2022 sezonun Diyarbakr 1. ve 2. Amatör Futbol Ligine Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas (DTSO) Ligi olarak TFF tarafndan onaylanmasn Diyarbakr için çok önemli bir gelime olduunu belirten Diyarbakr Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bakan Remzi Dayan, Diyarbakr spor taban birlikleri adna bu ilk adm atarak ön ayak olan ve amatör futbol kulüplerimize lige katlm ücretlerinde maddi katk sunan DTSO Bakan Mehmet Kaya ve Yönetim Kuruluna teekkür ediyoruz. Bu sezon Diyarbakr tarihinde bir ilk olacak 2021-2022 futbol sezonuna DTSO Amatör Futbol Ligi ismi verilmesi çok önemli bir adm oldu. Biz bu tür destekleri önemli buluyor ve benimsiyoruz. Diyarbakr Ticaret Sanayi Odas amatör spor için ilk adm atmas dier STKlar kurum ve kurulularmz da bir örnek tekil etmesi nedeniyle önemli bir adm olduunu ve onlardan da bu tür desteklerinde geleceine inanyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git