Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da İkinci Etap Kampı Başlıyor

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 25 Temmuz’da Kocaeli Kartepe tesislerinde kampa giren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da ilk etap çalışmaları 8 Ağustos’ta tamamlanarak takıma 4 gün izin verilmişti.

Haberler 12.08.2015 - 09:33 Son Güncelleme : 12.08.2015 - 09:33

İzinler sona ererken,Diyarbakır ekibi yarın yine Kartepede toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacak. 24 Ağustosa kadar devam edecek ikinci etapta hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Büyükşehir, 14 Ağustosta Sarıyerle karşılaşacak. Diğer maçların programı daha sonra netleşecek.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİNE DEVAM

Kampın ardında Diyarbakıra dönecek olan Büyükşehir, 6 Eylülde başlayacak ligin ilk haftasında kendi evinde Bucasporla yapacağı maça Diyarbakırda hazırlanacak.

İkinci etap sırasında yeni transferlerin de netlik kazanması bekleniyor. Kamp sonuna kadar en az 3-4 transferin yapılacağı kaydedildi. Transfer görüşmelerinin yoğun şekilde devam ettiği bildirildi.

AMED SK İSMİNDE KRİTİK GÜN

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun uzun süredir uğraş verdiği yeni isim olayı yarın netlik kazanacak. Kulübün yeni sezonda Amed SK ismi ile liglerde yer alıp almayacağına bugün toplanacak Futbol Federasyonu yönetimi karar verecek. Uzun süredir federasyon kurullarında görüşülen ve tartışılan yeni isim yönetim kurulunun gündemine gelecek. Yönetim kurulunun onaylaması halinde kulüp yeni sezonda liglerde Amed SK ismi ile mücadele edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır