Diyarbakır DSİ spor bölge şampiyonu

Diyarbakır DSİSpor'un 2009 ve 2010 doğumlu genç futbolculardan oluşan iki ayrı kategorideki takımları ,Van'da düzenlenen turnuvada bölge şampiyonluğuna ulaştı.

Haberler 09.08.2021 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Beyazl kulübün bir çok yetenekli futbolcusu, turnuvay izleyen profesyonel kulüplerin oyuncu izleme ekipleri tarafndan beenildi.

Diyarbakr DSSpor, alt yapdaki baarlarna iki yeni baar daha ekledi.

Vanda düzenlenen ve 5 gün devam eden turnuvada Yeil-Beyazl kulübün iki takm da ampiyonluk ipini göüsledi.

Dou ve Güneydou kentlerinde faaliyet gösteren futbol okullar ve alt yap takmlarnn katld turnuvann final maçlarnda Diyarbakr temsilcileri kar karya geldi.

2009 doumlu futbolculardan oluan Diyarbakr DSspor takm,Bismil Ova Yldzlar takmn 4-2 yenerek ampiyon oldu.

2010 doumlu futbolculardan oluan oluan Diyarbakr DSspor takm ise yine Bismil Ova Yldzlar ekibini 4-0 malup etti.

çifte Kupa le Sevinç Yaadlar

Final maçlarnn ardnda çifte kupa alan Diyarbakr DSSporun teknik heyet ve futbolcular büyük sevinç yaayarak bu baarlar DS Diyarbakr Bölge Müdürü Mahir Arslan ,kulüp bakan Mehmet Dervi Yldz ve DS camiasna hediye etti.

Kulüp Bakan Mehmet Dervi Yldz, amaçlarnn gençlerin sporla tannmasna vesile olmak olduunu dile getirerek takm tebrik etti.

Tan Ve Doandan Bir Baar Daha

Yeil-Beyazl kulüple yllardr yaadklar baarlara yeni halkalar ekleyen emektar teknik adamlar Ahmet Tan ve Müslüm Doan, final maçlarnn ardnda oyuncular tek tek tebrik ederek elde edilen baardan duyduklar mutluluu dile getirdi.

Ana Sayfaya Git