Diyarbakır DSİspor'un gelecek vaat eden altın jenerasyonu

Alt yapı ve tesisleşmeye verdiği önem ve profesyonel kulüplere kazandırdığı yıldız adayı sporcularla adından söz ettiren Diyarbakır DSİspor'un 3 yıldır emek verdiği 13 yaş altı futbolcu grubu gelecek vaat ediyor.

Haberler 02.08.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyada katld turnuvada rakiplerini dize getirerek ampiyon olan takmn birçok oyuncusu Süper Lig ekipleri tarafndan yakn takibe alnd. Alt yapya yapt yatrm nedeniyle ailelerin ve çocuklarn futbolda umudu haline gelerek Dou ve Güneydounun Altnordusu olarak deerlendirilen Diyarbakr DSspor hazrlad yeni jenerasyon ile konuuluyor.

2008, 2009, 2010 ve 2011 doumlu futbolculardan oluan 40 kiilik grup birbirinden yetenekli isimlerle gelecek için umut vaat ediyor. Antrenörler Ahmet Tan ve Müslüm Doan tarafndan 3 yldr emek verilerek hazrlanan futbolcu grubu son olarak 8 takmn katlmyla Antalyada yaplan turnuvada ampiyon olurken, birçok oyuncu imdiden Süper Ligin önemli kulüpleri tarafndan mercek altna alnd.

Buradan birçok yldz çkacak

Bu jenerasyonun üç yllk titiz çalmann ürünü olduunu belirten Yeil-Beyazl kulübün emektar teknik adamlar Ahmet Tan ve Müslüm Doan

Süper Lige giden oyuncularmz var. Birçok oyuncuya da iyi kulüplerden teklifler geliyor. Bu oyuncularn birçounun yakn gelecekte üst liglerde baardan baarya koacana inanyoruz. Bu imkanlar oluturan DS Bölge Müdürlüümüze, DSspor yönetimimize çok teekkür ediyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git