Diyarbakır, golf ile tanışıyor

Diyarbakır’da faaliyet gösteren spor branşları kervanına golf de eklendi. Çalışmalarına başlanan golf sporunun Diyarbakır’daki federasyon temsilciliğini ise Fatih Hillez yapacak.

Haberler 31.03.2021 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda faaliyet gösteren spor branlar kervanna golf da eklendi. Son dönemlerde Türkiyede her kesimin ilgisini çekmeye balayan golf sporunun Diyarbakrdaki çalmalarna balanrken, bu amaçla Diyarbakr Golf Kulübü kuruldu. Diyarbakr tarihinde dünya ampiyonluu kazandran ilk antrenör olan ve uzun yllar tekvandoda hem milli takm antrenörlüü hem federasyon temsilcilii yapm olan Fatih Hillez, Golf Federasyonu Diyarbakr il temsilcisi oldu.

KENt GOLF LE TANIIYOR

Öncelikle Diyarbakr golf ile tantrp daha sonra kenti bu anlamda iyi bir seviyeye getirmek istediklerini anlatan Hillez, Diyarbakr olarak biz de golfta varz dedik, çalmalara baladk. Altyap çalmalarn güçlendirip kentimizi en iyi seviyeye getirmek için çaba göstereceiz. lk etapta sentetik sahalarda bu ii yapacaz. Nihai hedefimiz ehrimize profesyonel golf sahalarnn kazandrlmasn salamak ve buradan elit sporcular yetitirmektir. Diyarbakr, bu sporu çok sevecek dedi.

Ana Sayfaya Git