Diyarbakır Peyasspor 2. Lig’de yükseldi

Diyarbakır Peyaspor Kadın Voleybol Takımı, Gaziantep’te yapılan 2. Lige yükselme final maçlarını kazanarak, şampiyon oldu.

Haberler 21.02.2018 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr temsilcisi, gelecek sezon 2. Ligde mücadele edecek.

Peyasspor, Gaziantepte 16-18 ubat tarihleri arasnda yaplan Kadnlar Voleybol 2. Lige Yükselme Bölgesel Lig final müsabakalarn namalup tamamlad. Gaziantep ahinbey Spor Salonunda yaplan müsabakalarda, Kahramanmara 15 Temmuzsporu 3-1, Mustafa Kemal Üniversitesi Spor Kulübünü ve Diyarbakr Kayapnar Sportif Faaliyetler Spor Kulübünü 3-0lk sonuçlarla yenerek, namalup bir eklide 2. Lige yükseldi. Peyasspor Kulüp Bakan Veysi Koyun, Gaziantepte yaplan müsabakalarda, sporcularnn tüm maçlara büyük bir ciddiyetle çkp, iyi bir performans gösterdiini söyledi.

KNC LGE YÜKSELD

Koyun, ksa süre önce kurulan kadn voleybol takmlarnn iyi bir çk yakalayarak, spor kamuoyunun taktirini topladn vurgulad. Takmdaki sporcu ve antrenörlerin tamamnn gönüllü ve hiç bir ücret almadna dikkat çeken Koyun, elde edilen ampiyonluun bu nedenle çok daha büyük bir anlam kazandn vurgulad. Koyun, Bu baarda emei geçen, antrenör ve sporcularm kutluyorum. Müsabakalara hazrlk döneminde ve 2.Lige yükselme maçlarna katlma aamalarnda bizlere her türlü destei sunan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Cumali Atilla bata olmak üzere, Spor Daire Bakan Mehmet Kesene, Spor ube Müdürü brahim Ufuk Ertaa, antrenmanlar için kulübümüze salon tahsis eden Kayapnar Kültür ube Müdürü Mustafa çelike ve teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git