Diyarbakır Peyasspor liderliğe yükseldi

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Lig 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır Peyasspor liderliğe yükseldi. Geçen hafta Diyarbakır’da oynanan ve ligin zirvesinde yer alan Turkuvazspor’u 3-0’lık sonuçla mağlup eden Peyasspor, hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna averajla sahip oldu.

Haberler 21.01.2018 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elde ettii galibiyetle ampiyonluk yolunda büyük bir engelli aan Diyarbakr temsilcisi, 20 puanla liderlik koltuunda yer alyor. Oynad 8 maçtan 7 galibiyet ve 1 yenilgi alan krmz beyazl ekip, gelecek hafta 16 puanla ligin dördüncü srasnda yer alan Batman BESYO ile deplasmanda karlaacak.

Peyasspor Kulüp Bakan Veysi Koyun, ligin ikinci yarsna çok iyi bir balangç yaptklarn söyledi. Koyun, liderlik koltuunda yer alan Turkuvazsporu malup ederek, hem ilk yardaki yenilginin rövann hem de rakiplerini koltuundan ettiklerini belirtti. Koyun, Diyarbakrda oynanan Turkuvazspor maçnn büyük çekimeye sahne olduunu ancak salondan galibiyetle ayrlan taraf olduklarn kaydederek, Ligin ikinci yarsnn ilk maçn kazanan takmmz 1. Lig yolunda emin admlarla hedefine yürümektedir. Yeni transferlerimizin takma tam uyumu halinde çok daha güzel maçlar çkaracan inancmz sonsuzdur. Diyarbakr ilinden bir takmmzn üst liglerde olmas kentte mevcut voleybol potansiyeline olumlu katk salayacaktr. Özellikle ehir dndan takmmza katlan sporcu kardelerimizin Diyarbakra aina olmalar ve kenti sevmeleri de baar anlamda çok önemlidir dedi.

Takma sonradan dahil olan sporcularn elde edilen Turkuvazspor galibiyetinde etkin rol oynadna dikkat çeken Koyun, Bu sporcu kardelerimiz üst liglerde oynam olmalar takma katklarnn ne derece fazla olduu kazanlan maçla ispat edildi. Sporcularmzn takma kazanmlarnda bizlere maddi ve manevi yardmlarn esirgemeyen tüm yardmsever dostlarmza da teekkür ediyorum. Bu inanç ve çalma azmi ile 1.lige çkacamz günler çok yakndr eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git