Diyarbakır Spor Lisesi şampiyonluk peşinde

Diyarbakır Spor Lisesi, Karabük’te yapılacak Okullararası Genç Erkekler Hentbol Türkiye Finallerine katılacak. Yarın başlayacak ve-17 Ocak’a kadar Karabük’te gerçekleşecek şampiyonaya, en iyi şekilde hazırlanan spor lisesinde hedef önce Türkiye şampiyonluğu daha sonra, Dünya Şampiyonasında yer almak.

Haberler 13.01.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hentbol l Temsilcisi ve Spor Lisesi Beden Eitimi Öretmeni Erdal Aydn, 3-7 Ocakta tarihleri arasnda Erzincanda düzenlenen genç erkekler Hentbol Türkiye Yar Finallerinde, tüm rakipleri farkl malup ederek, Türkiye finallerine katlma hakkn elde ettiklerini söyledi. Aydn, Elaz, Adyaman, Sivas ve Rizenin spor liseleri takmlarn malup ettiklerini belirtti. Aydn, daha önce iki defa kaldklar Türkiye finallerinde artk ampiyon olmak istediklerini kaydetti.

Takmna güvendiini ve hedeflerinin Türkiye finallerinde ampiyonluk olduunu ifade eden Aydn, öyle konutu:

Erzincanda harika maçlar çkardk. Önümüze çkan tüm rakipleri farkl malup ederek finallere admz yazdrdk. Türkiye finallerine daha önce de katlm göstermitik. Ancak istediimiz sonuçlar bir türlü alamadk. Yani Türkiye ampiyonluuna ulaamadk. 13-17 Ocakta Karabükte gerçekleecek Türkiye finallerinde bu kez hedefe ulamak istiyoruz. Önce Türkiye ampiyonu olmak ve daha sonrada ülkemiz adna Dünya ampiyonasnda yer almak istiyoruz. Hedefimiz büyük, umutlarmz güçlüdür.

Kendilerine destek veren ve her zaman yanlarnda olanlara da teekkür eden Aydn, Bize desteklerini esirgemeyen Yeniehir Kaymakammz Sayn Serdar Kartala, Yeniehir lçe Milli Eitimi Müdürü Hüsamettin Atl ve Okul Müdürümüz lhami çetine ükranlarm sunuyorum dedi.

Ana Sayfaya Git