Diyarbakır Takımları Kritik Virajda

Ligde zor günler geçiren Amedspor ve Diyarbekirspor, bu hafta sonu ligdeki geleceklerini tayin edecek önemli maçlara çıkacak. Amedspor, ligin iddialı ekiplerinden Afyonspor’la Diyarbakır’da karşılaşırken,Diyarbekirspor da şampiyonluk adayı Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Haberler 16.11.2019 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta geride kalan 12 maçta sadece 11 puan toplayabilen Amedspor, ligin üst sralarn zorlayan Afjet Afyonsporla önemli bir 90 dakikaya çkacak. Hedef, 3 puan alp çka geçmek ve geçen hafta deplasmanda alnan 5-0lk Tarsus dman Yurdu yenilgisini unutturmak.

Pazar günü Yeni Diyarbakr Stadnda saat 13.00da Amedspor-Afjet Afyonspor karlamasn Ankara bölgesi hakemi Gürel Uzuner yönetecek. Kayseriden Suha Adyaman ve Düzceden Gökhan Coarn yardmc hakemlik yapaca karlamada 4.hakemlik görevini Zonguldaktan Eren Gökmen yerine getirecek.

Diyarbekirspor, çok Kritik Bir Maça çkacak

3.Lig 3.Grupta son 4 haftada galip gelemeyen Diyarbekirspor, zirve yarnda kritik öneme sahip olan bir 90 dakikaya hazrlanyor. Yeni teknik heyeti ile çkt ilk maçta geçen hafta evinde Somaspora 2-1 yenilerek ok yaayan Yeil-Krmzl takm Kocaelinden 3 puanla dönerek çka geçmeyi hedefliyor.

Darca Gençlerbirlii- Diyarbekirspor karlamas da Pazar günü oynanacak ve Darca lçe Stadnda saat 13.30da balayacak. Ordudan Volkan ekerin orta hakemlik yapaca maçta Giresundan Mürvet Yavuztürk ve Ordudan Esma Aydn yardmc hakemlik görevinde bulunacak. Maçn 4.hakemi ise Sinoptan Erdal Ylmaz.

Ana Sayfaya Git